Search Free Mixtapes

čtvrtek 28. února 2008

C-Murder Životopis

C-Murder ŽivotopisC-Murder, vlastním jménem Corey Miller, přezdívaný také jako "Da Killa", se narodil 9.3.1971 v ghettu 3rd Ward Calliope v New Orleans, kde vyrůstal spolu s mladším bratrem Silkk The Shockerem, starším bratrem známým pod pseudonymem Master P, sestrou a ještě s bratrem Kevinem Millerem, který se intenzivně věnoval basketbalu, zatímco Master P tvořil svá první dema. Rodiče se rozvedli a jejich bratr Kevin Miller byl zavražděn. Rodina se rozhodla hodit minulost za hlavu a začít znovu. Prvním krokem bylo přestěhování do Richmondu v Kalifornii, blízko Oaklandu. Když zdědili $10,000, rozjeli si svůj obchod s CD, ze kterého za krátkou dobu vznikl label No Limit Records. Do loga použili tank.
TRU (C-Murder, Master P a Silkk The Shocker) vydávají svoji první desku vůbec a to v roce 1995, album pojmenovali "True". Zdá se, že téhle trojce rap vyloženě jde, a tak dva roky později v roce 1997 vypouštějí TRU nové album "Tru 2 Da Game". Ještě v tomto roce stihl C hostovat na Master Pho sólo albu "Ghetto D" a na "I'm Bout It Soundtrack". V těchto letech No Limit Records rozjíždí smlouvy s novými talenty jako Fiend, Mac, Mystikal, nebo rapperka Mia X a další.
Na jaře v roce 1998 jsme se dočkali debutu od C-Murdera - "Life or Death", který byl později oceněn platinou. Na tohle LP si C pozval "UnderGround Kings". Ano, mluvím o UGK a společně nahráli pecku "Akickdoe! ". V této době Master P začíná zakládat No Limit Films. V dalším roce 1999 vyšlo "Bossalinie" (mimochodem C má na břiše tetování Bossalinie), kde jsou jako hosti na albu pozváni stars jako: Snoop Dogg, Kurupt, Daz Dillinger nebo Nate Dogg. Tento rok se stihl dokončit film "Hot Boyz", který režíroval Master P. V hlavní roli se ukázal Silkk The Shocker, po jeho boku si C-Murder, Master P, Snoop Dogg a Mystikal zahráli vedlejší roli. Mezi hlavní postavy tohoto filmu také patří známí herci Gary Busey nebo Jeff Speakman.
Po tomto počinu se umělci z No Limit rozhodli založit skupinu 504 Boyz (C.Murder, Master P, Silkk, Mystikal, Mac…) a na jejich společném debutovém albu "Goodfellas" slavili úspěch s hitem "Wobble Wobble", ke kterému je natočen zajímavý klip.
C-Murder dává najevo, že jeho nejoblíbenějšími rappery jsou 2Pac a Eazy-E. Například ve skladbě "Like a Jungle" na "Bossalinie", v "Tru?'s" na CD "Tru 2 Da Game" nebo v "On My Enemies", kde 2Pacovi děkuje za jeho počiny v rapovém průmyslu. C-Murder hostoval na "N.W.A. - Straight Outta Compton 10th Anniversary" Tribute, což bylo LP věnované N.W.A. 10 let po vydání "S.O.C.", přitom tracklist zůstal stejný.
V roce 2000 přišlo na řadu dnes nejúspěšnější C-Murderovo album "Trapped In Crime", které obsahuje song od nové skupiny Tank Dawgs (C-Murder, Snoop Dogg a Magic) nazván "Down 4 My Niggaz", alba od Tank Dawgs jsme se ale nedočkali, pouze pár tracků jako "Buck 'Em" na Snoop Doggovym albu "No Limit Top Dogg" pod nahrávací společností No Limit. Mimochodem nyní se celkový obrat nahrávací společnosti No Limit Records odhaduje na $300,000,000.
V roce 2001 vyšlo LP s názvem "C-P-3.com", zkratka znamená "Calliope Projects 3rd", ke kterému byl o rok později natočen dokument "Straight From The Project", kde C ukazuje, kde vyrůstal, kam se chodí na párty a že má 14ti letý kluk za pasem bouchačku, to je tam normální. K dokumentu byl pozván Ice-T, který vysvětluje "Slugs", neboli zlaté zuby. Zatímco v Kalifornii je chloubou mít drahé auta, v New Orleans v ghettu 3rd Ward se pyšní právě zlatými zuby. Poté následuje další album od 504 Boyz, tentokrát "Ballers".
C si založil také svůj label TRU Records a pod tímto labelem ještě v roce 2002 spatřilo světlo světa LP "Tru Dawgs".
Nepříjemná událost se stala, když byl C-Murder obviněn za vraždu 2.stupně 16ti letého teenagera v nočním klubu. Master P a většina lidí se domnívá (i já), že C-Murder byl křivě obviněn z vraždy, kde jako záminku dodaly jeho umělecké jméno. Žádné usvědčující důkazy, že to byl Corey se nenašly. V roce 2003 byl zavražděn rapper z No Limit, blízký přítel C-Murdera, Soulja Slim. To byla rána jak pro C-Murdera, tak pro rapový průmysl. Bohužel ještě tento rok ale musel jít C-Murder do vězení, za zde už zmíněnou nedoloženou vraždu 16ti letého teenagera.
Když byl C ve vězení, vyšlo nové LP od TRU - "The Truth", na kterém hostovala spousta rapperů, ale C-Murder měl na tomto albu pouze jeden track. Magic z No Limit se nepohodl s Master P a udělal na MPho diss. Když byl C ve vězení, byla mu položena otázka, jestli track už slyšel a co na to říká, odpověděl jednoduše: "I don't want no nigga dissin my brother cause that´s my blood. "
O rok později, tedy v roce 2005 vychází zatím poslední počin "The Truest Shit I Ever Said", kde byl k tracku "Yall Hear Me" s rapperem B.G. a.k.a. B. Gizzle natočen klip z New Orleanského vězení.
22.3.2006 se C-Murder úspěšně dostal z vězení na kauci $500,000, potom, co měl poslední šanci na obnovení procesu, které mu prošlo. Na Květen 2006 chystá novou vraždu, a to LP s názvem "The TRU Story: Continued". Název alba snad odpovídá všemu, tak se těšme na nové album z dílny nejkontroverznějšího rappera s hardcore lyrikou v tomto průmyslu.

0 Comments:

 

Hentai Gay Porn