Search Free Mixtapes

sobota 8. března 2008

The Game Životopis

The GameThe Game se narodil a vyrostl v rodišti "gangsta rapu", v Comptonu, Kalifornie. Jeho přezdívku mu vymyslela babička ještě, když byl malý. Prý si rád hrál s kýmkoliv na cokoliv. Jak už je tomu v Comptonu pravidlem i Game se zapletl s gangy - tentokráte to byli Santana Blocc Crips. Ale kvůli problémům které měl díky svému členství v gangu a problémech s otcem se Game ve 3. třídě ocitl v programu pro opuštěné děti kde zůstal až do 9. třídy.
Krátce po té co se znova nastěhoval ke své matce byl postřelen jeho starší bratr Jevon, který pak na následky svého zranění zemřel. Zanedlouho po maturitě, v roce 1999, byl také zastřelen jeho adoptovaný bratr Charles. Jeho další nevlastní bratr, přezdívaný "Big Fase Hunned", vyrostl v jiné části Comptonu a byl členem znepřáteleného gangu Cedar Block Pirus Bloods. Ale jak se vztah mezi ním a Gameem prohluboval, tak rostl i vliv, který měl na svého bratra. Zanedlouho se Game stal členem gangu CGPB a to i přes to že i nadále žil v Crip sousedství.
Ještě než Game začal rappovat, se svou výškou 192cm, se stal basketbalovou hvězdou na Compton Higgh School a vysloužil si tam i přezdívku "Chuck Taylor". Po skončení studia na CHS dostal basketbalové stipendium na Washington State University ale ještě v prvním roce byl ze školy vyloučen kvůli problémům s drogami. I přes to Game vyrůstal s hráčem NBA a pozdějším kmotrem Gameova syna Baronem Davisem z týmu New Orleans Hornets.
S postupem času ale i Game zapadl do životního stylu svého bratra. Krádeže aut, drogy a střelba tak byly na denním pořádku. Tím ale donutil svou matku k tomu, že ho jednoho krásného dne vyhodila z domu. A tak se Game nastěhoval ke svému bratrovi a v roce 2000 převzal část jeho obchodu s drogami. 1. 10. 2001 se mu ale tento životní styl stal málem osudným, když ho někdo přepadl v jeho bytě a 5x postřelil. V nemocnici se pak rozhodl, že musí rapidně změnit svůj život a hodit minulost za hlavu a pokusit se jít si za svým snem - stát se rapovou ikonou.
Za nedlouho se jeho demo dostalo k samotnému Dr.Dremu, členu legendárních NWA, a ten s Gamem podepsal smlouvu u svého Aftermath Entertainment.
I když ho původně podepsal DrDre, tak bylo vedením Aftermathu a spoluředitelem Interscopu rozhodnuto, že se Game spojí s 50 Centem. V tu dobu nejžhavějším rapperem a členem G Unit kam spolu s 50m patří i Lloyd Banks, Tony Yayo, Olivia, Young Buck.

0 Comments:

 

Hentai Gay Porn