Search Free Mixtapes

neděle 9. března 2008

Lloyd Banks Životopis

Lloyd Banks ŽivotopisVlastním jménem Christopher Lloyd, narozen 30. dubna roku 1982 v USA, státě Maryland, městě New Carrollton. O šest let později se s rodiči přestěhoval do newyorské čtvrti Jamaica Queens. Vyrůstal v nemanželské rodině - jeho otec byl černoch, matka byla z Puerta Rica, takže Lloydův původ je smíšený. Otec byl taxikář a trávil spoustu času v barech, s ním zde byl často i mladý Lloyd, takže na jeho výchově se takřka podílela jenom jeho matka. Jelikož žil ve čtvrti Queens, nemohli chybět zápletky s lidmi pohybujícími se v mezích zákona, dokonce bylo i pár situací, ve kterých zažil, jak se utíká před smrtí. Problémy byly i ohledně školních povinností - jeho škola ho prý nerespektovala, ve svých šestnácti letech z ní byl vyhozen.

Následovně začal mixovat hudbu na ulicích. Spousta lidí mu říkalo, aby svoji hudbu začal prodávat, nicméně své nahrávky si nechal, nyní již Lloyd Banks, pro sebe. Někdy okolo roku 2001 se zúčastnil soutěže, kterou pořádal 50 Cent s Tony Yayem a v níž je Lloyd Banks tak zaujal, že si ho vzali do své nově vzniklé crew G-Unit.

V polovině roku 2002 účinkoval na 50 Centově úspěšném mixtapu 50 Cent Is the Future, na kterém se víceméně podílela celá G-Unit, ale to, že ho vydal 50 Cent nelze popřít. Banks se dále podílel na dalším 50ho mixtapu No Mercy, No Fear, na němž též účinkoval i Tony Yayo. To, že vstup do crew G-Unit byl pro Lloyda Bankse velmi lukrativní svědčí fakt, že šéf této crew 50 Cent podepsal smlouvu o vstupu do labelu Eminema a Dr. Dre, do čehož pochopitelně zatáhl svoji crew a to včetně Lloyda Bankse. První 50 Centův krok pod těmito labely bylo, že vydal singl Wanksta (sountrack pro 8 Mile). V klipu se také objevil Lloyd Banks.

Lloyd Christopher začal být opravdu mediálně známý, když Fifty na začátku roku 2003 vydal veleúspěšný singl In Da Club a s ním i klip, ve kterém účinkovala G-Unit. Účinkování na 50 Centově album Get Rich or Die Tryin' mu též přineslo nemalou prestiž. Na klipu k druhému singlu (21 Questions) z 50ho alba se objevil jako Fiftyho spoluvězeň. Spolu s G-Unit se účastní turné Anger Managment, na kterém účinkují hvězdy typu Snoop Dogg, Eminem, či Cypress Hill. Třetím singl z Get Rich or Die Tryin' je P.I.M.P. a to v podobě remixu, na kterém kromě 50ho účinkuje rappový velikán Snoop Dogg a Young Buck. Singl má, jakožto všechny, úspěch. K P.I.M.P. byl také natočen videoklip.

G-Unit plánuje vydat na příští rok svoje první album, ale jelikož je po albu velmi vysoká poptávka ještě před vydáním, album je tak vydáno 14. listopadu, nese název Beg for Mercy a natočeno bylo v sestavě 50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck (Tony Yayo byl ve vězení). Albu byl předeslán singl Stunt 101, k němuž byl natočen velmi povedený videoklip. Další singl z dobře prodávaného alba Beg for Mercy je Wanna Be to Know You, třetí a zárověn poslední singl je Poppin' Them Thangs. S klidem lze říct, že toto album utvrdilo postavení Lloyda Bankse mezi špičky rapového nebe.

V roce 2004 přichází čas na nahrávání debutového sólového alba, jenž ponese název Hunger For More. Na albu mu budou hosté Snoop Dogg, Ludacris, 50 Cent, Nate Dogg, The Game (nový člen G-Unit) a Tony Yayo. V polovině roku, přesně 29. června, album vychází, ale ještě před tím, než vyšlo, mu byl předeslán singl On Fire, který produkoval Eminem, videoklip k tomuto singlu je vskutku lahůdkový. Album se singlem patří k prodejní špičce.

Nakonci roku se ještě zúčastní předávání Vibe Awards, na kterých byl napaden Dr. Dre - Banks se ještě s Youngem Buckem vložili do rvačky. Velmi úspěšný rok tak pro LloydaBankse končí.

Rok 2005 začíná tím, že účinkuje ve 50 Centově klipu Candy Shop. Dále účinkuje na singlu první dámy G-Unit Olivie, singl nese název Twist It a byl k němu natočen videoklip. Třetí akt je, že se objeví ve videoklipu Younga Bucka a 50 Centa, konkrétně Bonafide Hustler a Just A Lil' Bit. Od začátku června účinkuje na turné Anger Managment 3, s kterým, vedle 50 Centa, Eminema, Obieho Trice, D12 a zbytku G-Unit, účinkuje v Americe a Evropě. Jeho postava se objeví v grafickém podání ve 50 Centově videohře Bulletproof, v níž účinkují i ostatní členové G-Unit. Jeho poslední počin je spolupráce na dvou písních k soundtracku Get Rich or Die Tryin' (50 Centův autobiografický film).

0 Comments:

 

Hentai Gay Porn