Search Free Mixtapes

neděle 16. prosince 2007

Tony Yayo Životopis

Marvin Bernard se narodil 31. března roku 1978 v černošské čtvrti Jamaica Queens v New Yorku. Tam také začala jeho pověstná kariéra. Jeho život je ale protkaný více negativními věcmi než těmi pozitivními. A jak se vůbec spřátelil s ostatními členy G-Unit? Setkání s Young Buckem, prvním, koho potkal po 50 Centovi, bylo dramatické. Namířil zbraň proti tehdy ještě neznámému Buckovi a touto unáhlenou bezstarostností přitahoval dospívajícího 50 Centa k sobě, když se pronásledovali v Southside, v Queensu. Dostat oba na roh Jamiaci byla šance setkat se tváří v tvář. Yayo říká: "50 ve mně viděl, že žiju pro rap, takže jsme spolu spolupracovali, rapovali, tudíž to byl normální přátelský vztah," říká Tony, zbožňující velikány jako např. Big Daddy Kane nebo Kool G Rap. "Takže jsme začali pracovat dohromady na ulici a pak, když začal 50 brát rap víc vážně, osamostatnil mě, protože ví, že jsem vybíravý a jen tak s nikým bych nespolupracoval."
V polovině 90. let, když 50 Cent vpadl do rapového průmyslu spolupracující s Jam Master Jayem, Yayo se dostal svým rapováním až k soudu. A právě v této době, kdy Yayo 50 Centa nejvíce potřeboval, byl postřelen nechvalně známými 9 ranami. Ale Yayo ještě spolu s Lloydem Banksem brali tuto zdánlivou tragédii jako triumf. "Hned jak se 50 Cent zotavil a vrátil, okamžitě jsme šli pracovat do studia," říká Yayo, který loajálně hrál jeho pozici navzdory patrně nepřekonatelné opozici proti nim. "A to byl podnět k tomu, abychom dali dohromady G-Unit. Tady je celé vysvětlení, proč vlastně existujeme." Trio šlo do války s těmi, kteří měli strach o to, aby jim neukradli fanoušky a kvůli spoustě dalších důvodů. Ale během léta 2002, když se vše začalo dávat dohromady, Yayo byl postřelen v sousedství v Queensu. Yayo se vykašlal na obžalobu a zakázal si uzavřít se do sebe, místo toho nahrával s G-Unit písničky a jako jeden z originálních členů G-Unit se také podílel na turné. Dělal hosta na 50 Centově albu Get Rich Or Die Tryin´, které bylo 11krát platinové. Uzavřel blízké vztahy s Dr. Dre a Eminemem, kteří byli nedílnou součástí na jeho albu.



Zajímavý vliv měl Tony i na vývoj písně Candy Shop. Napsal ji dříve než 50 Cent pod názvem So Seductive. Ovšem pak svolil 50 Centovi, aby ji přejmenovali na Candy Shop a 50 ji měl pod svým jménem. Proto se na začátku říká So Seductive. A co se týče jeho alba, je to také jedním v pořadí z osobních deníků, kde chce vysvětlit, že je schopen stát i na vlastních nohou, i přesto, že začátky byly velmi podporovány Eminemem nebo 50 Centem. "Všechny věci, se kterými se na mém albu setkáte, jsou ty, které jsem viděl nebo udělal. Nejsou to fakta, ale skutečnosti. I název mluví za sebe: Thoughs of A Predicate Felon - Myšlenky uvězněného zločince.


0 Comments:

 

Hentai Gay Porn